Taxi in Deventer wordt duidelijker met RideNOW

Taxi RideNOW; een fris concept uit Deventer

Sinds 2015 kleuren de RideNOW taxi's de straten van Deventer. RideNOW taxi is duidelijk te herkennen aan de oranje kleur. Die uitstraling is bewust gekozen; wij zijn anders dan andere taxi aanbieders.

Aan de basis van onze taxidienst staat de filosofie dat we jou de service en kwaliteit bieden die je van een taxi mag verwachten; gemak, comfortabel reizen, vriendelijke chauffeurs en een ontspannen rijstijl. Met onze app bieden we vooraf duidelijkheid over aanrijtijd en ritskosten. RideNOW is een uniek concept in Nederland en vindt zijn oorsprong in thuisbasis Deventer. Dus reist u van, binnen of naar Deventer kies RideNOW taxi.

Taxi RideNOW biedt direct duidelijkheid

Wij nemen jouw taxirit uiterst serieus. Dat zie je terug aan onze chauffeurs, auto's, prijstransparantie en in de manier waarop je bij ons een taxi bestelt. Een taxi bestellen was nog nooit zo makkelijk als met de Ridenow app én je ziet direct de prijs van je taxirit. Geen verassingen achteraf dus. Gemak betekent ook dat je kunt bestellen zoals jij het prettig vindt. Het gemak van de RideNOW taxi app vind je terug op onze website en natuurlijk kun je gratis bellen om een bestelling te plaatsen. Dat kan via ons gratis nr. 0570 - 60 60 60.

Bovendien kunnen wij binnen Deventer altijd binnen 15 minuten bij je zijn. RideNOW is de taxi die direct duidelijkheid biedt.

Taxi bestellen wordt duidelijk met RideNOW app

De RideNOW taxi app is de snelste en makkelijkste manier om een taxi te bestellen. Je bestemming invoeren is gemakkelijk en snel met automatische suggesties, favorieten en recente bestemmingen. Bovendien is bij de RideNOW taxi app nooit ruis op de lijn.

Je ziet direct wat de eerst mogelijke vertrektijd is en wat de kosten van jouw taxirit zijn. Een retourrit toevoegen doe je met 1 tik. Eenmaal besteld vind je jouw rit terug in het rit overzicht. Hier kun je je rit tot kort voor aanvang wijzigen of annuleren. Ook kun je vanuit het rit overzicht favoriete bestemmingen opslaan voor als je vaker met RideNOW wilt reizen.

De RideNOW app is beschikbaar voor iOS en Android.

15 minuten service en beschikbaarheid

RideNOW rijdt vanuit en naar Deventer. Dat betekent dat wij elke taxirit rijden die in Deventer begint en/of eindigt. Bij het invoeren van een rit in de app zie je direct hoe snel wij bij je kunnen zijn. Wanneer een taxirit binnen Deventer begint kunnen wij zelfs binnen 15 minuten voorrijden. Binnenkort komen er ook RideNOW hotspots in andere steden, waarmee het bereik van Nederlands duidelijkste taxidienst groeit.

Taxi betalen met pin of creditcard

Een RideNOW taxirit betaal je gemakkelijk en veilig met je pinpas of creditcard. Indien gewenst kun je ook contant betalen. Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van achteraf betaling.

Volg ons

Neem een kijkje achter de schermen met spontane updates en blijf op de hoogte van leuke acties.

Twitter Facebook
TCR Groep