Cucina Italiana

Cucina Italiana is een statig Italiaans restaurant in hartje Deventer. De ruimtelijke, klassieke ambiance en authentieke keuken zijn prachtige ingrediënten voor een avond Italiaans genieten. Cucina Italiana doet zijn naam eer aan; er wordt gekookt op authentieke, seizoensgebonden wijze. De kaart is samengesteld uit zowel klassieke als moderne Italiaanse gerechten. Eigenaar Raffaele heeft de leiding in de keuken en is afkomstig uit de Italiaanse streek Puglia. Mede-eigenaar en gastvrouw Geke informeert u graag over de gerechten en een passende wijnsuggestie.

Cucina Italiana heeft een slow-food keuken waarin onder andere pasta en brood zelf worden bereid van biologisch speltmeel uit de omgeving. Ideaal geschikt voor mensen die de Italiaanse keuken waarderen en weten dat het wachten beloond wordt met vers bereide gerechten van de beste ingrediënten. In het interieur van het restaurant herkent u de eenvoud en kwaliteit van de Italiaanse keuken. Het interieur is zowel warm, authentiek als modern.

U kunt een tafel reserveren in ons sfeervolle restaurant of u kunt voor een bijzondere culinaire avond reserveren voor de keukentafel. Aan de keukentafel geniet u van alle heerlijkheden die de koks voor uw neus bereiden in een inspirerende setting. U laat in de keuken de keuze over aan de Chef en zijn brigade. Uw voorkeuren of wensen kunt u uiteraard kenbaar maken. Het is mogelijk om vanaf vier tot en met acht personen te reserveren voor de keukentafel op vrijdag- of zaterdagavond. Op zwoele zomeravonden dekken wij de tafels buiten. Waar u op een prachtig plein aan de voet van de Lebuïnuskerk kunt genieten van de Italiaanse keuken. Kijkt u naar onze menukaart, deze wisselt regelmatig.

Cucina Italiana

Grote Poot 1
7411 KE Deventer
0570 615900

info@cucinadeventer.nl http://www.cucinadeventer.nl/
TCR Groep