Uit in Deventer

Hartje Deventer is misschien wel de gezelligste binnenstad van Overijssel. Winkels vind je er in alle soorten en maten; van grote ketens tot authentieke speciaalzaakjes. Rond de Brink vind je een veelzijdig aanbod aan restaurants, caf├ęs en dancings. Voor ieder wat wils. Voor een mooie voorstelling kun je naar de Schouwburg, het Burgerweeshuis, de JT Bioscoop of filmhuis de Keizer. Daarnaast worden er het jaar door leuke activiteiten op de Brink georganiseerd, zoals de Deventer boekenmarkt, Deventer op stelten en het Charles Dickens festijn.

Wat is er prachtiger dan een dag hartje Deventer? Een dag hartje Deventer zonder parkeerstress. RideNOW maakt de ontspanning compleet voor het hele gezelschap.

Daarnaast bespaar je tijd en parkeerleed en -kosten. Zo weet je zeker dat je op tijd op de plaats van bestemming bent. RideNOW zorgt voor de perfecte start en afsluiting van een ontspannen dagje Deventer.

RideNOW is tevens deelnemer aan restaurantpas Deventer en biedt op het vertoon van deze pas 25% korting op de reguliere ritprijs. Met de restaurantpas krijg je tevens 10% korting bij deelnemende restaurants.

Volg ons

Neem een kijkje achter de schermen met spontane updates en blijf op de hoogte van leuke acties.

Twitter Facebook
TCR Groep